Beoordelingen

Op deze pagina kunt u beoordelingen lezen of zelf een beoordeling plaatsen.

3 comments

  1. Santa heeft mijn vader palliatieve 24-uurs zorg verleend tijdens zijn laatste ziektebed. Zij bood zeer professionele en persoonlijke zorg en zorgde voor een prettige en ontspannen sfeer in deze moeilijke tijd. Santa was mijn vaders favoriete verpleegkundige en zowel hij als ons gezin hadden veel vertrouwen in haar en wij voelde ons veilig en gerustgesteld. Santa bood een deskundige, persoonlijke en warme benadering maar voelde ook goed aan wanneer ons gezin behoefte aan privacy nodig had.

  2. Santa heeft mijn moeder, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, ruim een jaar verzorgd en begeleid. Hiervoor was zij 2 nachten van half 10 ’s avonds tot de volgende ochtend half 10 bij mijn ouders in huis. Hierdoor werd mijn vader(83 jaar) ontlast en geholpen bij de verzorging en verpleging van mijn moeder. Zij had veel aandacht en geduld met zowel mijn moeder, als ook met mijn vader. Hij had veel vertrouwen in haar deskundigheid en kon altijd met zijn vragen bij haar terecht. Helaas is het nu niet meer mogelijk voor mijn moeder om naar de thuissituatie terug te keren, maar voor haar blijft Santa haar favoriete verpleegkundige. Ook het feit dat zij mijn moeder nog een paar keer in het ziekenhuis heeft bezocht kenmerkt haar persoonlijke en warme benadering. Een cliënt is geen nummer voor haar. Het was ook voor ons een veilig en fijn gevoel dat wij Santa altijd konden bellen met vragen of problemen bij de verzorging van mijn moeder.

  3. Santa heeft onze moeder gedurende een week ’s nachts verzorgd. Santa was op zeer korte termijn beschikbaar, en toonde zich een voorkomende, pro-actieve en meelevende professional, die wij graag zonder enige twijfel willen aanbevelen. Klasse!

Geef een reactie